Reconeixement de la recuperació de la memòria històrica

Aquest passat 21 de juliol, dins del marc de la celebració institucional dels 80 anys de l’inici de la Batalla de l’Ebre, L’Associació Amics i Amigues de l’Ebre, rep un reconeixement de la Generalitat de Catalunya per la seua tasca de recuperació de la memòria històrica que està duent a terme.
L’acte es va celebrar a l’església vella de Corbera d’Ebre, un espai emblemàtic per la seva història dins de la Batalla, va ser presidit pel President de la Generalitat de Catalunya el Molt Hble. Sr. Joaquim Torra i Pla i la Consellera de Justícia la Hble. Sra. Ester Capella i Farré.
L’acte es va combinar discursos amb música i es va lloar la lluita per la llibertat envers la dictadura de Franco i el sacrifici de la lleba del biberó alhora de participar en la tràgica batalla.
En l’acte també es van distingir diverses persones supervivents de la Batalla de l’Ebre, entitats i ajuntament que estan treballant sobre la recuperació de la memòria històrica.